Nokwest Ky Käynti Metsurintie 7 Laskut Heinosenkatu 11 38700 KANKAANPÄÄ KANKAANPÄÄ 0400 293293 info@nokwest.com www.nokwest.com

Nokwest Ky

Lämpöpumppujen kokenut erikoisliike

Nuohous 

Säännöllinen nuohous kannattaa – vähennä paloturvallisuusriskiä oleellisesti

Nokwest toteuttaa nuohoukset mm. koko Satakunnassa ja Pirkanmaalla. Suoritamme lakisääteistä nuohousta 30 vuoden kokemuksella. Teemme myös hormien massaukset ja putkitukset tarvittaessa. Tilaa tulipesien ja hormien ammattilainen paikalle.

Kuinka kauan nuohous kestää?

Tämä riippuu tulisijojen määrästä ja hieman myös niiden käyttömäärästä. Pyrimme toteuttamaan nuohouksen kohtuullisessa ajassa.

Mitä nuohous maksaa?

Nokwest on kokenut nuohooja. Tällöin työ suoritetaan huolellisesti, mutta mukavan ripeästi. Hinta muodostuu nuohottavan kohteen tulisijoiden määrästä ja matkasta. Iltalisä nuohouksen päälle klo 17.00 jälkeen 20€, klo 18.00-20.00 40€, lauantaisin ja sunnuntaisin sopimuksen mukaan.

Kuinka usein nuohous tulee tehdä?

Riippuu hieman kiinteistöstä. Esimerkiksi mökkien nuohouksen  kolmen vuoden välein. Säännöllisessä käytössä oleva omakotitalon tulipesä on sen sijaan nuohottava kerran vuodessa.

Miten valmistaudut nuohoojan tuloon?

Tärkeintä on varmistua, että tulisija voidaan nuohota esteettä, ja että turvallinen käynti katolla on mahdollista. Ennakkoluuloista poiketen, me nuohoojat olemme varsin siistiä väkeä. Tehtäväämme kuuluu myös tarvittava työskentelyalueen suojaus. Siistimme jälkemme parhaan mukaan.

Missä kunnossa hormisto on?

Ammattitaitoinen nuohooja kiinnittää huomion myös tulisijan ja hormiston kuntoon. Jos vaurioita huomataan, voi kyseeseen tulla hormisaneeraus putkittamalla tai massaamalla. Vaurioitunut savuhormisto on vakava paloturvallisuusriski. Puutteen tai vian huomatessamme olemme velvollisia ilmoittamaan siitä kiinteistön omistajalle tai haltijalle sekä alueen pelastusviranomaisille.

Tilaa nuohooja paikalle

 Kun tilaat meiltä nuohouksen, saat huolellisen toteutuksen ja ammattitaitoista apua tulipesän ja savuhormiston käyttöön ja huoltoon. Ota yhteyttä! Olemme avoinna klo 9-17