Nokwest Ky
Käynti Metsurintie 7
Laskut Heinosenkatu 11
38700
KANKAANPÄÄ
0400 293293
info@nokwest.com
www.nokwest.com

Nuohous 

Säännöllinen nuohous kannattaa – vähennä paloturvallisuusriskiä oleellisesti

Nokwest toteuttaa nuohoukset mm. Satakunnassa ja Pirkanmaalla. Suoritamme lakisääteistä nuohousta 28 vuoden kokemuksella. Teemme myös hormien massaukset ja putkitukset tarvittaessa. Tilaa tulipesien ja hormien ammattilainen paikalle.

Kuinka kauan nuohous kestää?

Tämä riippuu tulisijojen määrästä ja hieman myös niiden käyttömäärästä. Pyrimme toteuttamaan nuohouksen kohtuullisessa ajassa.

Mitä nuohous maksaa?

Nokwest on kokenut nuohooja. Tällöin työ suoritetaan huolellisesti, mutta mukavan ripeästi. Hinnoittelu on kuntakohtainen.

Kuinka usein nuohous tulee tehdä?

Riippuu hieman kiinteistöstä. Esimerkiksi mökkien nuohouksen suositellaan tehtävän vähintään kolmen vuoden välein. Säännöllisessä käytössä oleva omakotitalon tulipesä on sen sijaan hyvä nuohota kerran vuodessa.

Miten valmistaudut nuohoojan tuloon?

Tärkeintä on varmistua, että tulisija voidaan nuohota esteettä, ja että turvallinen käynti katolla on mahdollista. Ennakkoluuloista poiketen, me nuohoojat olemme varsin siistiä väkeä. Tehtäväämme kuuluu myös tarvittava työskentelyalueen suojaus. Siistimme jälkemme parhaan mukaan.

Missä kunnossa hormisto on?

Ammattitaitoinen nuohooja kiinnittää huomion myös tulisijan ja hormiston kuntoon. Jos vaurioita huomataan, voi kyseeseen tulla hormisaneeraus putkittamalla tai massaamalla. Vaurioitunut savuhormisto on vakava paloturvallisuusriski. Puutteen tai vian huomatessamme olemme velvollisia ilmoittamaan siitä kiinteistön omistajalle tai haltijalle sekä alueen pelastusviranomaisille.

Tilaa nuohooja paikalle!

 Kun tilaat meiltä nuohouksen, saat huolellisen toteutuksen ja ammattitaitoista apua tulipesän ja savuhormiston käyttöön ja huoltoon. Ota yhteyttä!

  • LuotettavaKumppaniyritys
  • Fujitsu
  • Bosch
  • Gree