Nokwest Ky Käynti Metsurintie 7 Laskut Heinosenkatu 11 38700 KANKAANPÄÄ KANKAANPÄÄ 0400 293293 info@nokwest.com www.nokwest.com

Nokwest Ky

Lämpöpumppujen kokenut erikoisliike

Ilmalämpöpumppu

Meiltä saat ilma-, vesi- ja maalämpöpumput taidokkaina ja edullisina avaimet käteen -toteutuksina

Oletko siirtymässä maalämpöön tai edelleenkin ilmalämpöpumppua vaille? LVI-palvelu Nokwest toteuttaa ilma-, vesi- ja maalämpöpumppujen asennukset ja korjaukset ammattitaidolla. Olemme maahantuojan valtuuttama merkkihuoltoliike sekä Bosch-lämpömestari; Bosch-tuotteillamme on kuuden vuoden takuu. Käytämme LVI-ratkaisuissamme vain korkealaatuisia ja kestäviä LVI-tuotteita, siten varmistamme, että olet toteutuksiimme tyytyväinen tulevaisuudessakin. Teemme kaikki tarvittavat lämpöpumppuasennukset Pirkanmaalla, Satakunnassa ja Etelä-Pohjanmaalla. 

Hyödynnä kotitalousvähennys

Muistathan, että esimerkiksi ilmalämpöpumppujen asennustöistä työn osuus on kotitalousvähennyskelpoista. Katso tarkemmin Verohallinnon sivuilta. 

Joustavasti asiakkaan mukaan

Toimimme aina asiakkaan tarpeen mukaan, joten meiltä saat monipuolista palvelua, olipa kyseessä omakotitalo, liikerakennus, tehdashalli tai muu kiinteistö. 

Miten rahoittaa lämpöratkaisut?

Hyödynnä kätevää rahoitusmalliamme. Esimerkiksi Aktiiviraha tai ResursBank ovat luotettavia rahoittajia. Rahoituksen voit saada jopa 20000 € saakka. Voit myös maksaa pankki- tai luottokortilla (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro). 

Pyydä tarjous kohteestasi!

LVI-palvelu Nokwest tarjoaa ratkaisut ilmalämpöpumppuihin, vesipumppuihin ja maalämpöpumppuihin, seuraavilla alueilla:

  • Satakunta
  • Pirkanmaa
  • Etelä - Pohjanmaa

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme miten asiat ratkeavat sujuvasti juuri Sinun kohteessasi.