Nokwest Ky Käynti Metsurintie 7 Laskut Heinosenkatu 11 38700 KANKAANPÄÄ KANKAANPÄÄ 0400 293293 info@nokwest.com www.nokwest.com

Nokwest Ky

Lämpöpumppujen kokenut erikoisliike

Ilmanvaihtokanavien puhdistus kokemuksella

Teemme kiinteistöjen ilmanvaihdon puhdistukset, ilmavaihtokanavien puhdistuspalvelut, säädöt ja tarkastukset nopeasti ja luotettavasti

Ilmanvaihdon ammattilainen luo viihtyisän ja virkistävän tilan. LVI-palvelu Nokwest toimii ilmanvaihdon asiantuntijanasi Pirkanmaalla, Satakunnassa ja Etelä-Pohjanmaalla. Muistathan, että ilmanvaihtokanavien puhdistus- ja huoltotyöt ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Lue lisää Verohallinnon sivuilta.

Ilmanvaihtokanavien puhdistus

Milloin olisi tarpeellista tehdä kiinteistön ilmavaihtokanavien puhdistus? Ajan mittaan ilmanvaihtojärjestelmiin kertyy epäpuhtauksia. Huono sisäilma vaikuttaa moneen asiaan; työtehoon, paloturvallisuuteen ja viihtyvyyteen - se voi olla myös terveysriski. Ilmanvaihtokanavien puhdistus kannattaa tehdä noin kymmenen vuoden välein. Koneellisessa ilmanvaihtojärjestelmässä suositeltu puhdistusväli on hieman tiheämpi, noin 2–8 vuotta.

Ilmanvaihtokanavien säädöt ja mittaukset

Ilmastointikanavien puhdistuksen jälkeen mitataan sisäventtiileistä ilmamäärien tulo- ja poistoarvot. Mittaus- ja säätötyöt tehdään aina puhdistuksen yhteydessä sekä myös erillistyönä. Mittaustulosten perusteella tehdään ilmanvaihtosuunnitelma, jonka mukaan säädöt tehdään. Ilmanvaihtokanavien säädöt kannattaa teettää ammattilaisella, jotta tulo- ja poistoarvot ovat juuri oikeanlaiset. Hyvän sisäilman perustana ovat oikeat säätöarvot.

Ota yhteyttä - raikas sisäilma on tärkeää!

Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja säätö ovat tärkeitä hyvän sisäilman luojia. LVI-palvelu Nokwest suorittaa ilmanvaihtokanavien puhdistukset ja säädöt 30 vuoden kokemuksella.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää! Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Kiinnostaako ilmalämpöpumput? Meiltä saat myös ilmalämpöpumppujen asennukset ammattitaidolla.