Nokwest Ky Käynti Metsurintie 7 Laskut Heinosenkatu 11 38700 KANKAANPÄÄ KANKAANPÄÄ 0400 293293 info@nokwest.com www.nokwest.com

Nokwest Ky

Lämpöpumppujen kokenut erikoisliike

Hormisaneeraus

Hormin korjaus, hormisaneeraus, savupiipun kunnostus ja hatun asennus ammattitaidolla toteutettuna

Milloin hormisaneeraus tai savupiipun kunnostus on ajankohtaista? Savupiipun korjaus savuhormeineen on ajankohtaista kun savuhormisto tai piippuosa ovat rapautuneet. Tämä riippuu kohteesta, mutta yleisesti hormisaneerauksia tehdään noin 30 vuotta vanhoissa kiinteistöissä. Pakkanen, kosteus ja esimerkiksi unohtunut piipun hatutus tekevät tepposiaan, myös palokaasut itsessään aiheuttavat rapautumista. Vain tiivis savukanava on turvallinen. Nokwest toteuttaa hormisaneerausta Satakunnassa ja Pirkanmaalla. Kysy lisää tai pyydä tarjous suoraan!

Hormisaneeraus massaamalla?

Massauksessa hormiin asennetaan kestävä pinnoite, joka kestää oikein laitettuna vuosikymmenet. Hormin massaus tukkii pienetkin vauriokohdat tehokkaasti. Massausta hyödynnetään etenkin puulämmitteisten tulisijojen hormistoissa. Kunnostettu hormisto merkitsee myös parantunutta lämmön varauskykyä. Hormin pinnoitus kannattaa, sillä vaurioitunut hormisto on paloturvallisuusriski. 

Vai putkittamalla?

Valinta putkituksen tai sukituksen välillä ei ole kustannuskysymys. Menetelmissä ei ole juurikaan hintaeroa. Menetelmän valinta riippuu täysin kunnostettavasta savuhormistosta, sen erityispiirteistä ja missä kunnossa se on. Kondensoivien tulisijojen hormeille (esim. öljykattila, hakekattila tai nykyaikainen pellettikattila) suositellaan enimmäkseen hormin putkitus -menetelmää. Putkituksessa savuhormiin asennetaan eheä putki. Käytämme hormin putkituksessa laadukkaita tuotteitta. 

Ota yhteyttä osaavaan tekijään - tiedä missä kunnossa hormisi ovat!

Nokwest palvelee mielellään hormisaneeraukseen liittyvissä kysymyksissä. Suoritamme hormisaneerausta kohtuuhintaan. Voit pyytää meiltä savuhormiston kartoituksen, jolloin tiedät tarkalleen millaisessa kunnossa kanavat ovat. Myös osaavaa nuohoojamme kertoo nuohouskäynnillään, josko saneeraus olisi paikallaan.